Ontmoetingssessie met GroenLinks

Groen LinksVoor zowel leden als kiezers en andere geïnteresseerden houdt GroenLinks zondagmiddag (15.00 tot 16.30 uur) een zogenaamde ‘Meet & Greet’ in Grand Café ’t Oude Dorp aan de Dorpsstraat 104. Men kan daar de kandidaten van de partij voor de nieuwe gemeenteraad ontmoeten en hen vragen stellen.

Stadsdichter en lokale permanente dagvoorzitter Matthijs den Hollander doet een vraaggesprek met lijsttrekker Martin Kortekaas en kandidaat wethouder Frans Huissen. Met de laatste vormde Den Hollander ook het presentatie-duo in de lokale talkshow BV Amstelveen.

GroenLinks zegt verandering in het lokale bestuur te willen en de kandidaten beloven uit te leggen wat zij dan wel anders willen. “Drie dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart is het de laatste kans om de kandidaten van GroenLinks zelf vragen te stellen over het verkiezingsprogramma en hun standpunten”,  meldt Kortekaas. Het is de bedoeling dat er een hapje en drankje worden uitgedeeld tijdens informele gesprekken met de kandidaten.

Opgeven kan via [email protected] of via Facebook  @groenlinksamstelveen

Diezelfde avond zal het Amstelveense GroenLinks team naar Amsterdam gaan om de verkiezingsmeetup met landelijke partijleider Jesse Klaver bij te wonen. Opgeven kan nog via groenlinks.nl, als men met de lokale afdeling mee wil reizen.

 

Lees ook:Debat GroenLinks en VVD in Uilenstede
Lees ook:Praten met GroenLinks
Lees ook:Wat is citymarketing voor Amstelveen?
Lees ook:BBA-kandidaten persoonlijk van deur tot deur
Lees ook:Café en bloemschikken in Nieuw Vredeveld

Eén reactie op “Ontmoetingssessie met GroenLinks

  1. Rotary-vriendje

    Frans Huissen, de Amstelveense ‘meneer Hekking’. Ja, ja, niemand die mij kent en we komen ook niet in het college, maar ik ben dé kandidaat wethouder voor Amstelveen.

    ‘Dus u wordt wethouder ?’ ‘Nee, nee, ik ben en ik blijf kandidaat wethouder.’ Kan die camera iets meer naar mij toe worden gedraaid. Hallo, ik ben Frans Huissen en ik ben dé kandidaat wethouder. Staat ie er goed op zo, jongens ?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.