Femke Halsema komt naar Amstelveen

Femke Halsema

Femke Halsema, fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer en lijsttrekker voor de komende Kamerverkiezingen, komt naar Amstelveen. Vrijdag 28 mei is zij op de weekmarkt met een speciale campagnebus. Zij wordt om kwart voor elf (10.45 uur) verwacht. Onder meer om te vertellen dat haar partij ook in Amstelveen schone lucht wil. En volgens de lokale partijgenoten dreigt het daarmee hier door de A9-plannen behoorlijk mis te gaan. Ook voor het behoud van groene polders, zeggen ze.   ‘Voor het behoud van de polders en de leefbaarheid in de woonwijken is schone lucht een absolute voorwaarde.’ Het groene gebied mag van GroenLinks niet verder door luchtvervuiling of bouwplannen voor bijvoorbeeld tankstations in de polder worden aangetast.Femke Halsema krijgt tijdens het bezoek gratis schone lucht aangeboden van Groen Links Amstelveen. Op de markt vinden verschillende ‘schone luchtactiviteiten’ plaats, kondig de partij aan.

Lees ook:Halsema: ‘Er is asfalt genoeg’
Lees ook:Halsema op verkiezingstoer naar Uilenstede
Lees ook:GroenLinks start verkiezingscampagne in polders
Lees ook:Femke Halsema even in Amstelveen
Lees ook:‘Groen lintje’ voor Beschermers Amstelland

4 reacties op “Femke Halsema komt naar Amstelveen

 1. Hans van der Liet

  Een tankstation? Nu Loogman de golfbaan niet mag aanleggen, komt er dus een benzinepomp? Nou, lekker dan. De tegenstanders van de golfbaan worden bedankt! In plaats van golfbaan-groen hebben we straks dus BP-groen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. De schoolmeester

   Ik fiets, ik heb niet eens een auto.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Hans van der Liet

  Naar Halsema, Einstein, niet naar die pomp.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.