Tweemaal zilver voor Winnie Blok

Voor het eerst in de lokale geschiedenis is een zilveren erepenning van de gemeente uitgereikt tijdens een vergadering van een politieke partij. Burgemeester Van Zanen overhandigde die onderscheiding dezer dagen in de PvdA-ledenvergadering aan scheidend wethouder Winnie Blok. Zij kreeg ook de zilveren speld van de PvdA. ‘Een onderscheiding van de stad van mijn hart in een vergadering van de partij van mijn hart’ zei Blok in haar dankwoord.

Ook Norbert de Beer kreeg uit handen van voorzitter Charlotte van Zummeren de zilveren PvdA-speld, voor ruim twintig jaar vrijwilligerswerk in de partij. De Beer heeft in al die tijd het afdelingsblad verzorgd.

Lees ook:Ronny Naftaniël vice-voorzitter PvdA
Lees ook:Regionale 1 mei bijeenkomst PvdA
Lees ook:Wethouder Blok niet beschikbaar voor nieuwe termijn
Lees ook:Eerste ‘erepenning’ honden bij afscheid Roos
Lees ook:Onderscheiding voor Hugo Hazeweijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.