PvdA wil tolerantieles op scholen

De Partij van de Arbeid in Amstelveen wil dat leerlingen op de scholen lessen in tolerantie worden gegeven. De ledenvergadering nam daartoe donderdag (24 november) een amendement op het concept verkiezingsprogramma aan, ingediend door Ronnie Naftaniël (in het dagelijks leven directeur van het CIDI, het Centrum Informatie en Documentatie Israël). Dankzij een ander amendement, namens het bestuur ingediend door afdelingsvoorzitter Charlotte van Zummeren, staat nu in het programma dat een in Amstelveen te vestigen coffeeshop onder strikte regie van de gemeente moet worden geplaatst. De afdeling ging verder akkoord met het concept programma (zie elders op amstelveen.blog.nl). Zij stelde ook de kandidatenlijst ongewijzigd vast, met Gerber Drost als lijsttrekker, gevolgd door Harry van den Bergh, Remco Pols, Theo Houwink te Cate, Roeland Smits, Dolf Veenboer, Guido Dennebroek en Esther Veenboer. Lijstduwer en kandidaat wethouder is de huidige fractievoorzitter Yeter Tan.

Lees ook:Yeter Tan kandidaat wethouder
Lees ook:Spreekrecht burgers bij raadscommissies niet beknot
Lees ook:Zorg, wonen en meedoen speerpunten voor PvdA
Lees ook:Brandes weer lijsttrekker PvdA
Lees ook:Fractievoorzitter PvdA stopt ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.