Lex Vonk directeur AM Match

1c24bdbEr is een nieuwe directeur voor AM match, de omgebouwde voormalige AM Groep, een werkvoorzieningsschap voor de regio. Lex Vonk is in die functie benoemd door het bestuur van de gemeenschappelijke regeling van Amstelland en Meerlanden Werkorganisatie.

Vonk heeft bedrijfskundige economie gestudeerd en heeft daarna gewerkt in het bankwezen. In verschillende nevenfuncties laat hij volgens het bestuur maatschappelijke betrokkenheid zien. Ook is Lex Vonk van 2005 tot 2011 eerst medeoprichter en daarna voorzitter geweest van het Haarlemmermeers Ondernemers Platform.

AM match is op 1 juli 2016 voortgekomen uit de voormalige AM Groep. AM match is actief in de regio Amstelland en Meerlanden en voert in opdracht van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn de nieuwe Participatiewet uit. AM match richt zich op de doelgroep uit de Participatiewet met een loonwaarde van 40 – 70 % met als doel deze kandidaten te plaatsen bij reguliere werkgevers.

AM match heeft twee belangrijke opdrachten: De huidige Wet sociale werkvoorziening (Wsw) blijven uitvoeren en personen uit de doelgroep Participatiewet met een loonwaarde tot 70 % naar werk bemiddelen.

 

Lees ook:Directeur AM Match stapt op
Lees ook:Keurmerk voor AM Match
Lees ook:AM Match wil 140 banen voor gehandicapten
Lees ook:MBO College Amstelland nu AMbassadeur
Lees ook:Congres over werk onder Participatiewef

Eén reactie op “Lex Vonk directeur AM Match

  1. Rotary-vriendje

    Welk bureautje heeft hem naar dit baantje gecoacht?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.