Vervoer van verkeerswethouder Levie naar Groot

Jan-Willem Groot

De portefeuille van wethouder Jan-Willem Groot (CDA) is weer wat dikker geworden. Hij heeft sinds vandaag (woensdag) ook Vervoer er bij. Dat beleidsonderdeel is namelijk toegevoegd aan door hem al beheerde portefeuille Regionale Ontwikkelingen. In de praktijk blijkt Vervoer (openbaar vervoer, streekvervoer, bus, tram, metro) geheel regionaal georiënteerd. Tot nu toe hield verkeerswethouder John Levie zich ermee bezig. Die is het met het slinken van zijn portefeuille eens.  “Doortrekking van de Noord-Zuidlijn, de discussie over de concessies en aanbesteding van het openbaar vervoer en de veranderende positie van de Stadsregio zijn onderwerpen met een sterk regionaal karakter,” zegt hij.Levie houdt verkeer, Verkeer, Ruimtelijke Ordening, Sport en Recreatie, Groen en Reiniging, Fysieke Infrastructuur (wegen en riolering) en Cultuur over.

Lees ook:Vervoerplannen voor na intro Noord-Zuidlijn
Lees ook:DB Stadsregio akkoord met AV-lijn
Lees ook:Stadsregio geeft zes ton voor particuliere OV-initiatieven
Lees ook:Gedeputeerde bekijkt tunnelplannen Amstelveen
Lees ook:Levie bestrijdt onevenredig treffen lijn 51 met bezuiniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.