Gemeente gaat meningen inwoners weer peilen

Voor de negende keer gaat de gemeente de meningen van de inwoners peilen over allerlei onderweroen. Die zogenoemde Stadspeiling vindt tweejaarlijks plaats. B&W zeggen dat de enquête bestuurders en ambtenaren betrouwbare informatie verschaft, die op geen andere wijze is te verkrijgen. ‘Op deze manier kunnen de signalen uit de samenleving worden opgepakt en vertaald in actiepunten,’ laat de gemeente weten. In de enquete komen onderwerpen aan de orde als de kwaliteit van de woonomgeving, veiligheid, het Stadsplein, cultuur, sport, verkeer en vervoer, contact met de gemeente, het scheiden van afval en vrijwilligerswerk. Vijfduizend inwoners van 18 jaar en ouder worden via een a-selecte steekproef aangeschreven. Daarnaast benadert de gemeente het digitale burgerpanel.

Lees ook:Weer brede enquête onder inwoners op komst
Lees ook:Vervoer van verkeerswethouder Levie naar Groot
Lees ook:Gemeente peilt wensen en meningen bedrijfsleven
Lees ook:Openbaar vervoer wordt wat veiliger
Lees ook:CDA verkiezingsavond Waardhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.