Herbert Raat zal Waterlooplein wel missen…

Herbert Raat

De kersverse wethouder Herbert Raat zal ‘zijn’ Waterlooplein wel missen. Hij was acht jaar lang bestuursvoorlichter bij de gemeente Amsterdam voor in successie de wethouders Bea Irik, Rob Oudkerk, Ahmed Aboutaleb en Lodewijk Asscher. Nu zit hij in de kamer van voormalig (ook VVD) wethouder Frans Hellendall, met uitzicht op de Poel. Zijn collega’s in het Amsterdamse stadhuis vroegen hem de laatste tijd wel of hij zich in Amstelveen niet zou gaan vervelen, want ‘volgens veel Amsterdammers is het moeilijk voor te stellen dat er leven is voorbij de stadsgrenzen.’ Maar volgens Raat zijn veel problemen voor beide gemeenten identiek. Hij zegt op zijn weblog te hopen dat de samenwerking tussen de twee steden – mede door zijn verleden en nieuwe job – nog beter wordt.

Lees ook:Raat over bestuursakkoord: ‘Donner moet knopen tellen’
Lees ook:OZB stijging in Amstelveen onder wettelijke norm
Lees ook:Scholier op stage hielp B&W uit computerproblemen
Lees ook:Brandveiligheid schouwburg niet in orde
Lees ook:OZB in AV 13,5% lager dan landelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.