Weer brede enquête onder inwoners op komst

Er komt weer een zogenoemde Stadspeiling, een enquête onder de inwoners. Die wordt elke twee jaar gehouden. Daarvoor schrijft de gemeente vijfduizend bewoners van achttien jaar en ouder aan. Ook het bestaande digitale burgerpanel wordt ingeschakeld. Het is de bedoeling dat op deze manier signalen uit de bevolking doordringen tot ambtenaren en bestuurders over tal van onderwerpen. Het gaat volgens het college om onderwerpen die op geen andere manier is te bemachtigen. Aan de orde komen onder meer de kwaliteit van de woonomgeving, veiligheid, het Stadsplein, cultuur, sport, de relatie tussen burgers en bestuur, groen, informatie en communicatie, afvalscheiding en vrijwilligerswerk.

Lees ook:Gemeente gaat meningen inwoners weer peilen
Lees ook:Ombouw kantoortoren bij wijkplatform
Lees ook:Ouderenpartij richt zich ook op jongeren
Lees ook:D66 en PvdA: B&W kiezen verkeerde bezuinigingen
Lees ook:‘Geef openbaar groen in beheer bij bedrijven’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.