Leden voor digitaal panel over gemeente gezocht

Om te weten hoe Amstelveners denken over haar beleid en dienstverlening start de gemeente een digitaal burgerpanel, kortweg digipanel. Zij ziet daarin een nieuwe manier om meningen van inwoners te peilen.

Vier tot zes keer per jaar worden de leden van het digipanel uitgenodigd een korte vragenlijst op internet in te vullen over uiteenlopende actuele onderwerpen. Leden van het panel moeten minimaal 18 jaar zijn en wonen in Amstelveen Volgens de gemeente is het invullen van de vragenlijst eenvoudig en duurt het niet langer dan 10 minuten. Onder de deelnemers aan het panel zullen VVV irischeques worden verloot ter waarde van 20 euro. De leden van het digipanel zijn geheel vrij om deel te nemen aan de onderzoeken, er bestaat per onderzoek geen enkele verplichting. Ook kunnen zij zich op elk gewenst moment uitschrijven uit het panel.

Momenteel zijn er al 650 panelleden maar de gemeente wil er meer hebben. Zij heeft daarom onlangs een willekeurig aantal inwoners gevraagd mee te doen. Wie dat ook wil kan zich melden via www.amstelveen.nl (kopje ‘DIGIPANEL’). Voor vragen: sectie Statistiek & Onderzoek, Rasida El Abdellaoui 020-5404418 een e-mail naar [email protected]

Lees ook:Digitale peiling meningen over energiebesparing
Lees ook:Excuses voor datalek bij bedankbrief website
Lees ook:Belangrijkste grieven Amstelveners: woningnood, hoge tarieven en Schiphol
Lees ook:Onderzoek naar zorg-ervaringen Amstelveners
Lees ook:Gemeente zoek digitale jonge meepraters…

2 reacties op “Leden voor digitaal panel over gemeente gezocht

  1. Hans van der Liet

    Ik vrees dat u weer eens klakkeloos en zonder te checken een persbericht van de onvolprezen afdeling communicatie van de gemeente op uw website heeft geknald, want ik kan nergens een kopje “Digipanel” vinden als ik op http://www.amstelveen.nl kijk.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wanders M

    Wil vrijblijvend deelnemen aan het digitaal burgerpanel van de gem. Amstelveen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.