Bromfietser en fietsster gewond bij aanrijdingen

Een 58-jarige Amstelveense bromfietser raakte donderdagavond gewond bij een aanrijding op de kruising van de Laan van Kronenburg en Uilenstede. Een 65-jarige automobilist uit Amstelveen wilde op de Laan van Kronenburg links afslaan richting Uilenstede. Hij en de bromfietser, die op dezelfde straat rechtdoor wilde, zagen elkaar vermoedelijk over het hoofd en ontstond een aanrijding. De bromfietser is met pijn aan het sleutelbeen naar het ziekenhuis overgebracht.Vrijdag (29 januari) raakte rond vijf uur op de Lindenlaan een 40-jarige fietsster gewond. Zij fietste in de richting van de Ouderkerkerlaan, toen een 52-jarige automobilist uit Amstelveen het portier van zijn geparkeerd staande auto opendeed. De vrouw fietste tegen het portier en viel. Zij is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook:Bromfietsers aangereden door automobilisten
Lees ook:Aanrijding op Rembrandtweg
Lees ook:Botsing tussen bus en fietser
Lees ook:Twee fietsters gewond bij ongelukken
Lees ook:Beginnende automobilist veroorzaakt ongeluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.