Gemeente wil vernieling hangplek op daders verhalen

Als de daders worden opgespoord van de vernieling binnen een week van de nieuwe hangplek voor jongeren in het Middenhovenpark, zal de gemeente de schade op hen verhalen. Als zij minderjarig blijken te zijn worden hun ouders aansprakelijk gesteld. Wethouder Veenboer heeft dat geantwoord op vragen van VVD-raadslid Herbert Raat. Er is aangifte gedaan bij de politie maar die heeft nog geen spoor van de daders. Ook staat dus niet vast dat zij jongeren zijn. “Ik baal als een stekker,” zei de wethouder.  De hangplek heeft 20 mille gekost.

Lees ook:Hangplek Middenhoven alweer vernield
Lees ook:Hangplek opnieuw vernield
Lees ook:Herbert Raat doet aangifte tegen meisjes in metro
Lees ook:
Lees ook:Ramkraak AH Westwijkplein

2 reacties op “Gemeente wil vernieling hangplek op daders verhalen

  1. co

    E.e.a. was te verwachten en waarom hebben jullie geen watten geleverd? en een terrasverwarmer en….

      /   Beantwoorden  / 
  2. ZaZa

    Hangjongeren worden gepamperd hier in Nederland, ze kunnen van alles en nog wat vernielen zonder gestraft te worden! Stuur ze toch allemaal naar Siberie en laten ze voelen wat voor harde leven de mensen daar hebben of stuur ze naar de vuilnisbelten van arme landen en laten ze hun eigen kostje bij elkaar scharrelen zoals al die arme drommels daar! misschien dat ze daarna meer respect tonen voor goederen van anderen en hun naasten. De volwassen harde criminlelen zouden ze naar de Goelag moeten sturen, misschien leren ze het af? Ik heb geen enkele vertrouwen in ons rechtenstelsel, slachtoffers krijgen levenslang en criminelen worden in de watten gelegd! Ik word er doodziek van te lezen dat de jongeren stelen en vernielingen aanrichten etc. etc.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.