KKC-meiden bij HPE op ‘meidendag’

HP

Hewlett Packard Enterprise verwelkomt 30 meiden van het Keizer Karel College tijdens Girlsday.

Hewlett Packard Enterprise verwelkomt 30 meiden van het Keizer Karel College tijdens Girlsday.

 

De meiden werden toegesproken door directeur Michiel van Vlimmeren om vervolgens zelf met de technologie van HPE aan de slag te gaan. Ze kregen een rondleiding bij zowel HP Inc., Aruba en HPE en kregen informatie over het Internet of Things.

Op de foto (rechts): Michiel van Vlimmeren, managing director van HPE (links op de foto) vertelt de meiden tijdens Girlsday meer over het belang van IT en techniek bij HPE. De leerlingen van het Keizer Karel College in Amstelveen zitten in 3 HAVO en Atheneum en mogen binnenkort hun studierichting bepalen. Zij poseren op de foto voor de entree van het kantoor van HPE.

Girlsday is een landelijk evenement om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT. Tijdens dit landelijke evenement openen tal van bèta-, technische en ICT-bedrijven én technische of ICT-afdelingen van bedrijven hun deuren voor meiden van 10 tot 15 jaar.

 

Lees ook:35 KKC-meiden op ‘GirlsDay’ HP
Lees ook:Amstelveense leerlingen bij Girlsday
Lees ook:Te weinig plaats op Amstelveense VO-scholen
Lees ook:Amstelveen College slechtst volgens Elsevier
Lees ook:Michiel van Vlimmeren directeur HPE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.