35 KKC-meiden op ‘GirlsDay’ HP

HPVijfendertig meiden van het Keizer Karel College gingen donderdag op bezoek bij Hewlett Packard Enterprise (HPE) in het kader van GirlsDay. De leerlingen kregen zo de kans op een leuke en leerzame manier kennis te maken met technische en IT-oplossingen.

Zij werden toegesproken door directeur Bart Hogendoorn om vervolgens zelf met de technologie van HPE aan de slag te gaan. De meisjes deden mee aan een ‘GPS speurtocht’, kregen les over het belang van security (zoals wachtwoorden) en speelden een real-life game op het kantoor van het IT-bedrijf. GirlsDay is een landelijk initiatief, bedoeld om meer meisjes kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT.

Op de foto: Bart Hogendoorn van HPE (rechtsvoor) en Bert Leegwater (linksvoor) vertelden tijdens Girlsday de meiden meer over het belang van IT en techniek bij HPE. De leerlingen van het Keizer Karel College komen van de richting ‘technasium’ en hebben al een voorliefde voor techniek. Zij poseren op de foto voor de entree van het kantoor van HPE.

 

Lees ook:KKC-meiden bij HPE op ‘meidendag’
Lees ook:Amstelveense leerlingen bij Girlsday
Lees ook:Debatwedstrijd leerlingen voortgezet onderwijs
Lees ook:Finale Rotary leerlingendebat in AC
Lees ook:Amstelveen College wint debatwedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.