Panta Rhei leerlingen beschilderen KPN-huisjes

Wethouder Herbert Raat komt dinsdagmiddag (5 november, 14.30 uur) de leerlingen van Panta Rhei helpen, die in de loop van de volgende week vijf KPN-huisjes beschilderen. Raat helpt bij het eerste daarvan, aan de Eleanor Rooseveltlaan. Het gebeurt allemaal in het kader van een project tegen graffiti, dat de gemeente samen met KPN doet.

Het ontwerp voor de beschildering is gemaakt tijdens de lessen media & entertainment op de school, bij vakdocent Joris Koster. Het stelt twee handen voor die een roos aanbieden. Het idee hierachter is dat dit de handen zijn van Eleanor Roosevelt, die zich na een moeilijke jeugd inzette voor goede doelen en de rechten van de mens en een roos geeft.

Het KPN-huisje aan de Eleanor Rooseveltlaan staat aan de kant van de rotonde met de Laan van Messina. Wethouder Raat komt samen met algemeen directeur Bert de Weerd van Scholengemeenschap Panta Rhei.

Het antigraffiti project is onderdeel van de maatregelen die graffiti moeten voorkomen. Het college van burgemeester en wethouders heeft voor 2013 en 2014 50.000 euro extra beschikbaar gesteld voor de bestrijding ervan. KPN zorgde ervoor dat de kasten bij de start van het project ‘schoon’ zijn. Na de beschildering wordt een antigraffiti coating aangebracht.

Lees ook:Kunst van Panta Rhei tegen graffiti
Lees ook:‘Legale’ graffiti door Panta Rhei tegen graffiti
Lees ook:Derde KPN-huisje beschilderd
Lees ook:Politie zoekt helpende automobilist
Lees ook:Vijf rotondes aangepast voor meer veiligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.