MBO College Amstelland in nieuw pand van start

800 leerlingen lieten 800 balonnen op bij de opening

Met een feestje, waaraan de X-factor finalisten SIM’RAN optraden, is dinsdag (6 september)  het gloednieuwe MBO College Amstelland aan de Startbaan geopend, onderdeel van ROC Amsterdam. In het gloednieuwe gebouw start high tech (beroeps) onderwijs. “Kwalitatief hoogstaand,” zegt directievoorzitter Mark Vlasblom. “Het verschil met het MEAO is dat we gebruik maken van nieuwe technieken. Zo werken alle studenten met laptops, is er in het hele gebouw Wifi en gaan we de mogelijkheden iPads en Smartphones gebruiken. Er is veel aandacht voor de student, veel contact tussen student en docent en een hoog niveau van dienstverlening. High touch en high tech dus.”MBO College Amstelland is, centraal gelegen in de regio, volgens Vlasboom een goede plek voor mbo-onderwijs. Door de samenwerking met bedrijven en instellingen in de omgeving krijgen studenten de mogelijkheid te leren in de praktijk. Het opleidingsaanbod is volledig afgestemd op de markt in Amstelveen en omgeving. MBO College Amstelland verzorgt voornamelijk niveau 3 en 4 opleidingen in de sectoren Marketing, Economie & Administratie, Handel & Ondernemen, Logistiek, Bouw, Sport & Gezondheid en Welzijn.

Lees ook:Nieuwe MBO school aan Maalderij geopend
Lees ook:Open Dag bij MBO College Amstelland
Lees ook:Open dag bij nieuw high tech MBO College
Lees ook:Laatste Open Dag bij MBO College
Lees ook:Open Dag bij MBO Amstelland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.