Extra tijdelijke ruimte voor Palet Noord aan Schaepmanlaan

De basisschool Palet Noord krijgt na de zomervakantie tijdelijk extra lokalen voor drie groepen. Die vinden onderdak in het gebouw aan de Dr. Schaepmanlaan 2. De leerlingen kunnen daar terecht tot de nieuwbouw voor de school kaar is. Het pand aan de Dr. Schaepmanlaan heeft elf lokalen. Daarvan zijn er nu vijf in gebruik bij de Piet Heinschool en drie bij Palet Noord. Die laatste krijgt nu de drie nog lege lokalen in gebruik tijdens de nieuwbouw.Onderwijswethouder Raat zegt te hopen dat de oplossing ook voor rust bij de ouders zal zorgen. Hij zoekt ook nog naar meer ruimte voor de Piet Heinschool, waarvan een aantal groepen tijdens de geplande ‘opknapbeurt’ van het gebouw ook tijdelijk elders moet worden gehuisvest.

Lees ook:GroenLinks bezorgd over luchtkwaliteit school Dr. Schaepmanlaan
Lees ook:Huisvesting Piet Heinschool wordt beter
Lees ook:Nieuwe school en gymzaal Piet Hein door A9
Lees ook:Uitbreiding KKC officieel open
Lees ook:Ruim 500 leerlingen in schoolhockey toernooi

Eén reactie op “Extra tijdelijke ruimte voor Palet Noord aan Schaepmanlaan

  1. Marije

    Dank aan de wethouder die de eerder gemaakte afspraken heeft herbevestigd! In de roerige tijden omtrend de nieuwbouw zijn wij zeer verheugd dat wij de komende 2 jaar met 8 groepen van het Palet-Noord en de Piet Hein met 3 groepen dit gebouw mogen bewonen. Dit zorgt voor rust met betrekking tot het slepen van kinderen, de BSO, de tussenschoolse opvang en de gymnastiek lokaties. Voor onszelf als wel voor de Piet Hein hopen we spoedig daarna te kunnen vertrekken naar de nieuwbouw.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.