Nog geen nieuws van ‘Alderstafel’ over Schipholhinder

De zogenaamde ´Alderstafel´ heeft maandagavond (11 juni) vergaderd over de groei en hinderbeperking van Schiphol. Wethouder Remco Pols van Amstelveen vertegenwoordigt in dat beraad van Rijk, regionale overheden, luchtvaartsector en omwonenden diverse gemeenten. De gemeente kwam in een persbericht met het nieuws dat er nog geen nieuws is…

 

Alders gaat de conclusies van het beraad in de vorm van een advies aan minister Eurlings van Verkeer en Waterstaat uitwerken. Donderdag (14 juni) komt dat naar verwachting naar buiten. De gemeenre reageert daar dan op.

Lees ook:Eurlings komt voor A9-tunnelplannen naar Amstelveen
Lees ook:College blij met aandacht voor Amstelveen in urgentieprogramma Eurlings
Lees ook:Schiphol mag fors doorgroeien
Lees ook:Informatie avond over normen Schipholgeluid
Lees ook:Kabinet stemt in met overkapping A9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.