RTVA-bestuur van 2 naar 5 Bekende AV-ers

Een week geleden blijkt het bestuur van de lokale omroep RTV Amstelveen (RTVA) te zijn uitgebreid met drie nieuwe bestuursleden, overigens tot het kringentje van bekende Amstelveners behoren. Tot nu toe bestond het bestuur uit twee leden, Pieter E. Monkelbaan en Dirk Landsaat, voormalig directeur van het Sportbedrijf. Daar komen nu voorzitter Hans Steenvoorden van Stadsdorp Elsrijk en het Openluchttheater, de onvermijdelijke Joop Siemers (actief in tal van lokale evenementen, zoals Jazz in het Dorp en talkshow BV Amstelveen, voormalig VVD-raadslid) en Henk Bleekemolen bij.

Steenvoorden neemt als penningmeester de rol over van Dirk Landsaat, die het beheer van de financiën van RTVA ruim een jaar ad interim waarnam. Hij is volgens RTVA ‘ondernemend socioloog’. Siemers gaat zich bezig houden met verkoop van reclame, commercie en promotie. Hij is ook bestuurslid van tal van andere verschillende organisaties, zoals voorzitter van de Vrijwilligerscentrale Amstelland en secretaris van Vereniging van Oud-raadsleden (VORA). Bij BV Amstelveen fungeert hij als hoofdredacteur.

Henk Bleekemolen gaat zich bij RTVA richten op innovatie, organisatie en HRM. Ook hij is in tal van andere organisaties bestuurlijk actief, onder meer als voorzitter van de plaatselijke PvdA afdeling en de wijkkoepel Groenelaan. Ook is hij lid van het Wijkenoverleg Amstelveen. Het uitgebreide bestuur vindt dat Amstelveen een volwaardige lokale omroep verdient en zegt de ambitie te hebben er een multimediale regionale omroep voor Amstelland van de maken. Ook gaat het zich met de programmering bemoeien en die naar eigen zeggen innoveren om meer doelgroepen te bereiken.

Verder staat verdere professionalisering en ‘aansprekende publiciteit’ op de agenda. Genereren van meer inkomsten voor een ‘levensvatbare toekomst’ is een ander doel, evenals ‘verbreding’ binnen de Amstelveense en regionale samenleving. Daarbij wordt gedacht in de richting van onder meer bedrijfsleven, sport, onderwijs, gemeenten, cultuur en wijken

 

 

Lees ook:Henk Bleekemolen nieuwe voorzitter RTVA
Lees ook:RTVA: 2 ton extra nodig voor overleven
Lees ook:RTVA-hoofdredacteur moet zelf sponsors zoeken
Lees ook:Twee nieuwe partijen bij raadsverkiezing
Lees ook:Lokale omroep nog in financiële storm

14 reacties op “RTVA-bestuur van 2 naar 5 Bekende AV-ers

 1. Tomaat

  JB heeft het over het ” bekende clubje Amstelveners” . Ik denk eerder het kleffe clubje die elkaar allemaal al kenden, maar of ze bekend zijn bij de rest van de Amstelvelveners?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop Siemers

   Met de naam Tomaat wordt je niet snel bekend in Amstelveen. Graag nodig ik de persoon “achter” de naam Tomaat uit voor de 4e aflevering van de talkshow BVAmstelveen op maandag 24 april 2017 van 17.00 uur en 19.00 uur in Grand Café ‘t Oude Dorp; lijkt mij leuk nader met elkaar kennis te maken en bekend te geraken met de persoon met de naam Tomaat

     /   Beantwoorden  / 
   1. P.G. van Faassen

    Mijnheer Siemers, ik kan u verzekeren dat Tomaat daar geen gebruik van gaat maken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop Siemers

     Dat is jammer, want de talkshow met live publiek BVAmstelveen staat ook open voor inwoners van Amstelveen met schuilnamen, want #mensenmakenamstelveen

       /   Beantwoorden  / 
     1. Tomaat

      Tomaat is een schuilnaam . Dus dan ga ik niet met mijn gezicht op TV. Daarin heeft de hr. Van Faassen gelijk in, maar ik gun hem best een avondvullende show, mocht hij de behoefte daartoe gevoelen.

        /  
     2. P.G. van Faassen

      Maar wel laffe praatjes over ‘kleffe clubjes’ verkopen.

      Doe eens flink, laat je masker vallen, zoek verbinding, ga deugen. Dat hebben we nu zo hard nodig in deze tijden van kommer en kwel.

        /  
   2. Robert van Waning

    @Siemers, waarom nodigt u Van Faassen niet uit? Gezien zijn reactie staat hij te popelen om bekend te maken wie er schuilgaat achter de naam ‘PeterPC’.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop Siemers

     De talkshow met live publiek BVAmstelveen staat open voor alle Amstelveners; dus iedereen is welkom; ook Amstelveners verborgen achter schuilnamen #mensenmakenamstelveen

       /   Beantwoorden  / 
     1. P.G. van Faassen

      Van Waning behoort nooit tot genodigden of als het openbaar is laat de beveiliging hem niet binnen.

      Ik zou trouwens niet weten wie PeterPC is. Die heb ik bij dit artikel niet zien reageren.

        /  
     2. Rotary-vriendje

      Sneu en vermoeiend dit zeg.

        /  
     3. Robert van Waning

      Van Faassen,

      Waarom zou de beveiliging mij niet binnenlaten in een openbare ruimte? Geldt dat ook voor Albert Heijn? Dan heb ik wel een probleem.

        /  
    2. Robert van Waning

     @Siemers, laat u mensen onder een schuilnaam (dus anoniem) optreden in uw programma? Dat lijkt mij geen goed idee.

       /   Beantwoorden  / 
 2. Kees

  Mits zij willen luisteren naar wat ‘Powervrouwen’ en Bekende Amstelveners – in elk geval actief binnen een bepaald kringetje zijnde personen – hebben te zeggen, begreep ik. Tot nu toe maakten de talkshows dat beeld waar. Je kunt er ook alleen heen als je niet werkt trouwens….

    /   Beantwoorden  / 
 3. Joop

  Beste Kees; ik nodig je graag uit suggesties te doen voor (hoofd)gasten voor de talkshow BVAmstelveen; 1 van de hoofdgasten van de aflevering 4 op maandag 24 april is Pim Giel, een filmmaker uit Amstelveen en de inspirator achter Villa Randwijk en de ontwikkeling van de oude Michiel de Ruyterschool tot sociaal cultureel ontmoetingscentrum. De talkshow duurt van 17 tot 19 uur; later binnenkomen dus na 17 uur mag ook

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.