Lokale omroep uit de lucht – zender gestolen

De lokale omroep RTV Amstelveen is al een maand uit de lucht, omdat de zender voor de tweede keer is gestolen. Het station is nog wel te beluisteren via de kabel, maar dus niet meer rechtstreeks uit de ether op portable radio's in de auto In de raadscommissie Burger en Samenleving sprak Jaap Prent van Burgerbelangen (BBA) er zijn verbazing over uit, omdat de gemeente grote bedragen in de omroep heeft geïnvesteerd. Wethouder Frans Hellendall zei de situatie te betreuren. De zender was eigendom van de gemeente en in bruikleen aan RTB Amstelveen beschikbaar gesteld. Hij was wel verzekerd. "De eerste zender stond buiten, deze in een beveiligde ruimte, maar is toch opnieuw gestolen," aldus Hellendall.

Lees ook:Zender RTV Amstelveen nog steeds niet in de lucht
Lees ook:Lokale omroep weer in de lucht – geen extra subsidie
Lees ook:Alleen GroenLinks tegen wegwerken schuld STRAAL
Lees ook:College wil 50 mille pompen in apparatuur voor STRAAL
Lees ook:Levie wil conflicten bij omroep snel opgelost zien

Eén reactie op “Lokale omroep uit de lucht – zender gestolen

  1. Joost

    De site van de omroep is online en geeft een recente (radio)programmering. Weet iemand hoe het nu met de zender gaat?
    Ik las iets over directeur Fred Foeken en onduidelijke geldstromen via ‘Globalstart’ waar hij ook directeur was, maar in maart is ontslagen. Een week later is hij ook door het bestuur van de zender ontslagen in een ‘opheffingsvergadering’…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.