Gemeente peilt leefsituatie van jongeren

De gemeente wil van jongeren weten hoe zijn denken over tal van onderwerpen, zoals sport, wonen, onderwijs, vrijetijdsbesteding, gezondheid en cultuur. Aan vierduizend jongeren van 12 tot en met 25 jaar is gevraagd mee te werken aan de Jongerenpeiling 2008. peiling. Op die manier wil de gemeenten inzicht krijgen in hun leefsituatie, kansen en bedreigingen. De helft van de geselecteerde jongeren ontving de enquête schriftelijk, de andere helft digitaal. Maar degenen die schriftelijk werden benaderd kunnen ook digitaal reageren, via de gemeentelijke website.

Tot en met 28 maart 2008 is het mogelijk de enquête in te zenden. Ook jongeren die geen brief hebben ontvangen kunnen aan de enquête deelnemen. Zij moeten daarvoor een e-mail sturen met naam, geboortedatum, postcode en huisnummer naar [email protected] Als zij binnen de doelgroep vallen ontvangen ze een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarmee kunnen zij via de gemeentelijke website (www.amstelveen.nl, vakje "onderzoek") meedoen.

 

Lees ook:Enquête bezoekers parkeren Stadshart gestart
Lees ook:Ziekenhuis krijg 8.4 van klinische patiënten
Lees ook:Gemeente peilt meningen burgers
Lees ook:Looptdijd parkeerenquête Stadshart en Elsrijk verlengd
Lees ook:(On) bekend maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.