Afslankketen biedt Take Away aan A’damseweg

De afslankketen NewFysic, met meer dan 40 vestigingen in Nederland en België, opent op 11 juli aanstaande haar eerste NewFysic Take-away vestiging aan de Amsterdamseweg 522 in Amstelveen. Die is niet alleen bedoeld voor mensen die de NewFysic-methode volgen, maar voor iedereen die een zogenaamde life-food balans en healthy lifestyle bovenaan het lijstje heeft staan.

NewFysic haakt in op de hype van gezond en bewust eten. Omdat niet iedereen tijd heeft om iedere dag een verantwoorde maaltijd te koken, opent NewFysic haar eerste Take-away vestiging. Men kan er terecht voor lekkere verantwoorde eenpersoons vis, vlees of vegetarische maaltijden met een culinaire twist. De maaltijden zijn gebaseerd op het NewFysic voedingsplan, bevatten veel groenten, geen schadelijke e-nummers of andere toevoegingen en zijn vers bereid. Een greep uit het maaltijden-assortiment: zalmforel met kruidensaus, rundvlees Teriyaki met zilvervliesrijst, kip curry of gegrilde gamba’s. Prijzen vanaf euro 6,95 per maaltijd.

Logische stap

Volgens CEA Marianne Baars van NewFysic is de Take-away vestiging een logische stap. “Mensen zijn steeds bewuster met hun voeding bezig, toch ontbreekt het vaak aan tijd om zelf iedere dag een gezonde maaltijd te bereiden. Met deze Take-away helpen we niet alleen de mensen die NewFysic volgen, maar alle consumenten die verlangen naar een lekkere, gezonde maaltijd verantwoord op weg,” zegt ze.

Maaltijden kunnen ook online besteld worden via de NewFysic website. De afslankmethode van NewFysic zegt zich te onderscheiden door de een-op-een begeleiding van een coach en het opstellen van een verantwoord en persoonlijk voedingsplan in combinatie met de juiste ondersteuning van voedingssupplementen op natuurlijke basis.

De winkel aan de Amsterdamseweg is open van maandag t/m zaterdag van 8.00 – 17.00 uur, op dinsdagen van 8.00 – 18.00 uur.

 

Lees ook:Weer ontmoetingsmaaltijd in Westwijk
Lees ook:Samen eten en elkaar ontmoeten in de Westwijk
Lees ook:Grotere voorraad ingevroren maaltijden ziekenhuis
Lees ook:Weer ontmoetingsmaaltijd in Westwijk
Lees ook:Weer buurtmaaltijd in Westwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.