Ster voor jong restaurant ‘Aan de Poel’

Restaurant Aan de Poel, gevestigd aan de Noordelijke poeloever bij het raadhuis, heeft een Michelinster gekregen. Burgemeester Jan van Zanen en wethouder Jan-Willem Groot (EZ) kwamen de sterwinnaars dinsdag persoonlijk feliciteren namens de gemeente. Het restaurant bestaat pas anderhalf jaar en wordt gerund door chef-kok Stefan van Sprang en sommelier/maître Robbert Veuger. Zij werkten eerder bij het sterrenrestaurant van Ron Blauw in Ouderkerk. B&W zeggen het bijzonder te vinden dat een Aan de Poel al zo snel een ster kreeg.

 

 

 

Overigens loopt de zaak al sinds de opening uitstekend. Volgens de exploitanten heeft het een bezettingsgraad van rond de negentig procent.  Het halen van een Michelinster past volgens het gemeentebestuur in het aanbod en diversiteit van horeca die de gemeente nastreeft.

Lees ook:Tweede ster voor ‘Aan de Poel’
Lees ook:Restaurant ‘Aan de Poel’ 10 jaar
Lees ook:Parkeerchaos bij ‘Aan de Poel’
Lees ook:Meer deelnmers culinair festival
Lees ook:Restaurant aan Amstelzijde uitgebrand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.