Creatieve viering voor kinderen in Kruiskerk

DSC_0765_Stop-motion(web)Voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar wordt zondag 28 januari (16.00 tot 18.15 uur) het evenement ‘Verhaal in de Kruiskerk’ gehouden. In de Kruiskerk uiteraard aan de Van der Veerelaan 30a, Het is een creatieve viering voor kinderen en hun (groot)ouders. Op een speelse manier maken de kinderen kennis met een Bijbelverhaal. Deze keer gaat het over Bartimeüs, een blinde man die door Jezus wordt genezen.

Begonnen wordt met een creatief uurtje. De kinderen kunnen bijvoorbeeld met een blinddoek om een groot parcours door de kerk lopen, hun naam in braille maken, proefjes doen waarbij zij goed hun ogen moeten gebruiken en een stop-motion filmpje maken van het verhaal. Daarna is er een korte viering waarbij de aanwezigen het verhaal samen met elkaar vertellen. Aansluitend is er een maaltijd tot uiterlijk 18.15 uur.

Aanmelden kan vóór donderdag 25 januari bij ds. Mirjam Buitenwerf, [email protected]-amstelveen.nl, 06-20339808. Kijk voor meer informatie op http://kruiskerk-amstelveen.nl/

 

Lees ook:Kunstwerk kinderen aan toren Kruiskerk
Lees ook:Kinderen sieren ramen Kruiskerk met Bijbelverhaal
Lees ook:‘Waar komt de Koning vandaan?’ Thema in Kruiskerk
Lees ook:Palmpasenstokken maken in Kruiskerk
Lees ook:Valentijdsactie voor kinderen in Kruiskerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.