Valentijdsactie voor kinderen in Kruiskerk

Foto: Sandra Haverman

Foto: Sandra Haverman

Op zaterdag 13 februari is er in de Kruiskerk (Van der Veerelaan 30a ) van 15.00 tot 17.00 uur een Valentijnsactie voor kinderen. Alle kinderen van 3 tot en met 12 jaar en hun (groot)ouders / begeleiders zijn er welkom.

De kinderen kunnen iets moois maken voor zichzelf, maar ook voor iemand anders zoals een valentijnsketting of een fotolijstje. Ook wordt er een grote hartjes-collage gemaakt voor zieke mensen in het ziekenhuis en kan er een brief worden geschreven of tekening gemaakt voor vluchtelingen die binnenkort tijdelijk in Amstelveen komen wonen.

‘Als kerk vinden we het belangrijk iets te kunnen betekenen voor wie dat nodig hebben en te laten zien dat we aan ze denken’, vindt Mirjam Buitenwerf, organisator van deze activiteit en dominee van de Kruiskerk. ‘Ik heb inmiddels veel jonge ouders gesproken die deze gedachte graag aan hun kinderen willen meegeven. Vandaar onze Valentijnsactie op 13 februari’.

Wie mee wil doen kan zich tot uiterlijk donderdag 11 februari opgeven bij ds. Mirjam Buitenwerf, 06-20 33 98 08, [email protected] Meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

 

Lees ook:Palmpasenstokken maken in Kruiskerk
Lees ook:Palmpasenstokken maken in Kruiskerk
Lees ook:Kinderen maken Bijbelverhaal in Kruiskerk
Lees ook:Kunstwerk kinderen aan toren Kruiskerk
Lees ook:Kinderen sieren ramen Kruiskerk met Bijbelverhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.