‘Dankbaarheid’ over Amstelveense gebedsweek

De organisatoren van de eerste Amstelveense gebedsweek, vorige maand, zeggen daar met dankbaarheid op terug te kijken. In de week van 8 tot 12 januari waren er elke avond tussen de 30 en 50 mensen in de Dorpskerk bijeen om te zingen en te bidden voor de stad, de kerken en de maatschappij. Dat paste in de landelijke gebedsweek.

Elke avond stond een andere bede van het Onze Vader centraal. De bijeenkomsten duurden en half uur en werden geleid door predikanten uit Dorpskerk, Stadshartkerk, Immanuëlkerk en CAMA Gemeente. De organisatoren noemen de opkomst bemoedigend en willen volgend jaar opnieuw een lokale gebedsweek houden. ‘Er waren veel positieve reacties. De verbondenheid werd duidelijk ervaren en heel wat bezoekers kijken uit naar de tweede week van gebed, D.V. in januari 2008.'

Lees ook:Gebedsweek alleen evangelisch en gereformeerd
Lees ook:Gebedsweek voor Amstelveen in Dorpskerk
Lees ook:Interkerkelijke gebedsdiensten van start
Lees ook:Bidden voor de stad in Dorpskerk
Lees ook:Start twee cursussen over christelijk geloof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.