Start twee cursussen over christelijk geloof

Om mensen vertrouwd te maken met het christelijke geloof start binnenkort, behalve de bekende Alphacursus, ook de zogenaamde Emmaüscursus. Beide worden georganiseerd door de Stadshartkerk en de Nederlands Gereformeerde Immanuëlkerk. Op dinsdag 16 januari (20.00 uur) is er een introductieavond in de Immanëlkerk (De Ruyschlaan 147).

 

Op de Alphacursus en de Emmaüscursus zijn bedoeld om mensen christelijke antwoorden te geven op allerlei levensvragen. Via persoonlijke uitnodigingen, folders en posters worden mensen uitgenodigd voor de introductieavond. In de laatste weken is voor de Alphacursus ook reclame gemaakt in metro en sneltram.

Ingrediënten van de introductieavond: informatie over de inhoud van de cursus, ontmoeting met andere mensen, ervaringsverhalen, koffie en thee en na afloop een hapje en een drankje.

Meer informatie: 06-51708833 of [email protected]) en voor de Emmaüscursus 020-6451141 of [email protected]) Zie ook: www.stadshartkerk.nl of www.ngk.nl/amstelveen

Lees ook:Alphacursus over christelijk geloof bstart 24 september
Lees ook:Kennismakingsavond Alphacursus
Lees ook:Alphacursus voor wie iets over christelijk geloof wil weten start 6 maart
Lees ook:Alphacursus voor wie meer over geloof wil weten
Lees ook:‘Aan Tafel’”: cursus over christelijk geloof

Eén reactie op “Start twee cursussen over christelijk geloof

  1. typer

    Hoi,
    Wij zijn ook enorm enthousiast over de Alpha cursus. Onze gemeenschap WaterPort W4C geeft al 5 jaar de cursus en is ook gestart met de marriage course. Veel succes

    Typer

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.