Bidden voor de stad in Dorpskerk

Met 'Uw koninkrijk kome' als thema wordt in de week van maandag 8 tot en met vrijdag 12 januari in de Dorpskerk elke avond gebeden voor Amstelveen. De gebedsavonden in het kader van een landelijke week van gebed beginnen om 19.30 uur. Aan de diensten werken predikanten van verschillende kerken mee. Er wordt gebeden voor onder meer de lokale samenleving, de kerk en de wereld.

Lees ook:Gebedsweek voor Amstelveen in Dorpskerk
Lees ook:‘Dankbaarheid’ over Amstelveense gebedsweek
Lees ook:Gebed voor Amstelveen in Westend
Lees ook:Interkerkelijke gebedsdiensten van start
Lees ook:Gebedsavond voor redding Amstelveen

Eén reactie op “Bidden voor de stad in Dorpskerk

  1. sjoerd haxe

    Een goed initiatief; dit zouden meer kerken moeten doen. Vaker open zijn net als in vroeger tijden. Nu krijg ik vaak het idee als ik s’avonds langs zo’n Godshuis fiets of iedereen weg is. Een Kerk moet altijd toegankelijk zijn voor Jong en Oud.Dat voorkomt vergrijzing en leegloop.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.