VAD houdt bijeenkomst over online winkelen

Aansluitend op haar (besloten) ledenvergadering houdt de VAD (Vereniging Amstelveense Detailhandelsorganisaties) woensdagavond 25 april een bijeenkomst waarin Dirk de Bie van de Kamer van Koophandel spreekt over ‘het nieuwe winkelen.’ Dat openbare deel van de vergadering begint om 20.15 uur in wijkcentrum Alleman en gaat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online winkelen. Het is, zegt de vereniging voor detaillisten, politici en anderen ook een goede kans om te netwerken. De presentatie van De Bie is toegespitst op Amstelveense winkeliers. Ook worden de uitkomsten van het zogenoemde koopstromenonderzoek voor Amstelveen besproken.Ontmoetingscentrum Alleman ligt aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 in Bankras Kostverloren. Aanmelden kan via het secretariaat van de VAD: [email protected] of VAD, Max Havelaarlaan 651, 1183 ND Amstelveen.

Lees ook:Detailhandelsorganisatie VAD houdt ledenvergadering
Lees ook:VAD: ‘Winkeliers hebben kans gemist’
Lees ook:Website brengt notoire winkelovervallers in kaart
Lees ook:Feestelijke meeting winkeliers (VAD 20 jaar)
Lees ook:´Praat met de Raad´ in Bankras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.