Website brengt notoire winkelovervallers in kaart

Een alleen door leden te raadplegen website wordt een nieuw wapen van de Vereniging Amstelveense Detailhandelsorganisatries (VAD) in de strijd tegen notoire overvallers van winkels. Op de nog in ontwikkeling zijnde site worden de veelplegers zo duidelijk mogelijk in beeld gebracht.

 

De vereniging reageert daarmee op de aanhoudende overvallen in Amstelveen, waarvan winkeliers de dupe werden en die recent het leven kostte van de avondwinkelier aan de Kalfjeslaan. Baar de nieuwe site kan met doorlinken van de bestaande VAD-site. Het is vooral de bedoeling dat detaillisten veelplegers al van de voren herkennen als die – ter voorbereiding van een nieuwe overval – polshoogte komen nemen van een ‘project' om de situatie en mogelijke vluchtwegen in zich op te nemen. Vervolgens kan de politie dan worden gewaarschuwd.

Lees ook:Nieuwe website regionale natuur- en milieu-eduatie
Lees ook:Aanleg golfbaan op nieuwe site te volgen
Lees ook:Stichting ‘Mijn Amstelveen’ komt met eigen nieuwswebsite
Lees ook:Website gemeente in top 50 overheden
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst overval nachtwinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.