Popkoor Amstelveen zoekt mensen

 

Foto: amstelveenweb.com

Popkoor Amstelveen zoekt nog steeds mensen. Wie enthousiast is over zingen, optreden en muziek kan zich melden via [email protected] Elke dinsdag komt het popkoor AmstelVoices bij elkaar om samen te zingen.

Er wordt gewerkt aan onder andere meerstemmigheid, samenklank, timing, ademhaling, interpretatie en podiumpresentatie. Songs op het repertoire zijn bijvoorbeeld van Adele, Michael Bublé, The Beatles, Queen, Michael Jackson en anderen. Er wordt toegewerkt naar ongeveer vier optredens per jaar. Het thema voor het nieuwe seizoen van het Popkoor is bekend.

Het thema is ‘West Coast’. Muziek van de “Westkust van de Verenigde Staten” (Californië, Oregon, Washington, Alaska & Hawaï), ook wel “Pacific Coast” genoemd. Voorbeelden van bands en artiesten uit deze regio zijn o.a. Red Hot Chili Peppers, Etta James, Nirvana, Bruno Mars, The Beach Boys, Snoop Dog, Sound Garden, The Eagles, Janis Joplin, Black Eyed Peas, No Doubt, Sly Stone, Crosby Stills & Nash en anderen.

Er zal een zo gevarieerd mogelijk repertoire worden gevormd om zo weer toe te werken naar een show in januari. Intussen moeten de koorleden wel betalen (€ 170). De repetities zijn in P60 en docent is Boris Kothuis. email: [email protected]. Repetities: 20, 27 september; 4. 11, 25 oktober; 1, 29 november; 6, 20 december; 10, 17 januari. De uitvoering is op 19 januari.

 

Lees ook:Workshops Popkoor starten weer
Lees ook:Nog plaatsen vij in nieuw popkoor P60
Lees ook:Popkoor in P60
Lees ook:Popkoor en KKC-band bij P60
Lees ook:Groot Kerstkoor kan deelnemers gebruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.