Schilderijen en keramiek op Wester-Amstel

Werk van Klaas van Til

Werk van Klaas van Til

Werk van Marja Jansen van Kortlandt

Werk van Marja Jansen van Kortlandt

Van donderdag 4 tot en met zondag 21 augustus exposeren Marja Jansen van Kortlandt en Klaas van Til, respectievelijk schilderijen en keramiek, op Buitenplaats Wester-Amstel aan de Amsteldijk-Noord 55.

In zowel het werk van schilder Marja Jansen van Kortlandt als in het keramische werk van Klaas van Til staat tijdens deze expositie het varken centraal. Een andere pijler bij de totstandkoming van deze expositie is hun onderlinge samenwerking, “joint art”.

De schilderijen van Jansen van Kortlandt zijn zowel abstract als realistisch. Naast acrylverf gebruikt zij ook pastelkrijt en houtskool. Daarbij combineert zij ook keramische vormen in en op het schildersdoek.

Van Til is in de ban van klei. “De mogelijkheden om je er in uit te drukken zijn legio, met kleine veranderingen bereik je grote verschillen in zeggingskracht”, zegt hij. Zijn beelden en vazen zijn opgebouwd met verschillende technieken en afgewerkt met glazuren, engobes of oxides. De expositie is geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 16.30 uur. Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten

 

 

Lees ook:Expositie op Buitenplaats Wester-Amstel
Lees ook:Beelden en schilderijen op Wester-Amstel
Lees ook:Keramiek en schilderijen expositie op Wester-Amstel
Lees ook:Schilderijen en keramiek op Wester-Amstel
Lees ook:Twee exposities op Wester-Amstel

3 reacties op “Schilderijen en keramiek op Wester-Amstel

  1. Jurjen

    Leuk! Varkens doen het altijd goed :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. PeterPC

    Zeker Jurjen. Ga morgen een grote lap buikspek op de BBQ leggen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.