‘Kunst in de Parktoren’ (Rabobank)

  In samenwerking met de Rabobank Amstel en Vecht houdt de Vereniging Amstellandkunst (VAK) de verkoopexpositie ‘Kunst in de Parktoren’. Werk van leden van de vereniging is te zien in de weekens van 2 en 3 en 9 en 10 april (11.00 tot 17.00 uur) in het gebouw ‘De Parktoren’ aan de Van Heuven Goedhartlaan 7. Wethouder Herbert Raat en en directievoorzitter Eric Lücke van de regionale Rabobank verrichten op zaterdag 2 april om 13.00 uur de opening.

De tentoonstelling bevat onder meer schilderijen en beeldhouwwerk, keramiek en fotografie, kunstsieraden en recycling art.

Oorspronkelijk een Amstelveense kunstvereniging, groeide de VAK uit tot een collectief met leden uit heel de regio Amstelland. Haar leden exposeren regelmatig nationaal en internationaal op zowel de grote kunstbeurzen als in intieme galeries. Vorig jaar werd het Pop-Up Kunsthuis Elsenhove op speelboerderij Elsenhove opgericht, waar gedurende het gehele jaar kunstexposities en workshops werden gehouden.

De Rabobank zegt kunst te beschouwen ‘als barometer van de maatschappij’. Kunst biedt volgens de bank een blik op de wereld en de tijd waarin we leven. ‘Dat past bij een bank die midden in de samenleving staat. Daarom bieden wij eigentijdse kunstenaars een podium tijdens de expositie in de Parktoren. Kunst en kunstenaars zijn deel van de samenleving. Politiek bewogen, kritisch en analytisch, humoristisch of satirisch. Kunst houdt de samenleving een spiegel voor en is van invloed op ons dagelijks bestaan’, meent de Rabobank. Info: www.Amstellandkunst.nl – mail: [email protected] – T: 0624 567459 Karina Tan

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Weekendexpositie in Parktoren
Lees ook:Cheques Rabobank voor goede doelen
Lees ook:Leeg kantoorpand tijdens groot kunsthuis
Lees ook:OA Verhuist naar Parktoren
Lees ook:Expositie ‘Amstelveen in Kunst’ bij VHA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.