Keramiek en schilderijen expositie op Wester-Amstel

Werk van Marja van Bezu

Keramiste Marja van Bezu en schilderes Ria Rugge exposeren van 2 tot en met 19 augustus op de buitenplaats Wester-Amstel (Amsteldijk-Noord 55). Geïnspireerd door haar reizen en de natuur heeft Ria Rugge voor de expositie op Wester-Amstel gekozen voor het thema ‘Impressies van Afrika’. Gevarieerde ontwerpen weerspiegelen de sfeer en de mensen van diverse Afrikaanse landen en dit is door Rugge in olieverf gevat. In haar figuratieve, impressionistische schilderijen laat zij de veelkleurigheid van Afrika zien.

Werk van Ria Rugge

Als tegenhanger in deze expositie is het werk te zien van keramiste Marja van Bezu. Haar keramiek kunstwerken zijn herkenbaar door duidelijke heldere lijnen met een complexe twist. Zo blijft de blik eraan hangen. Bezu werkt zowel figuratief als abstract. De abstracte beelden, zijn overwegend ovalen en worden gedicteerd door lijnen, omsloten of doorbroken door lijnen. De figuratieve beelden zijn facetten van het leven van alledag. Voor Bezu is de vorm leidend, de kleur en het glazuur volgen. Wester-Amstel is geopend van donderdag tot en met zondag, dagelijks van 12.00 tot 16.30 uur.  Toegang gratis. www.wester-amstel.nl

Lees ook:Expositie op Buitenplaats Wester-Amstel
Lees ook:Schilderijen en keramiek op Wester-Amstel
Lees ook:Drie kunstenaars exposeren op Wester-Amstel
Lees ook:Expositie schilderijen en beelden op Wester-Amstel
Lees ook:Beelden en schilderijen op Wester-Amstel

Eén reactie op “Keramiek en schilderijen expositie op Wester-Amstel

  1. marlies bron

    De reclame voor een Austin Mini met de aanduideling dat ik bezoeker nr 1000000 ben, vind ik stuitend.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.