Presentatie nieuw kinderboek Jennifer Peersmann bij Venstra

Schrijfster van kinderboeken en archeologie Jennifer Peersmann komt dinsdag 29 november (17.00 uur) naar boekhandel Venstra aan het Binnenhof voor de presentatie van haar nieuwste boek ‘Het geheim van de Gouden Ster.’ Het eerste exemplaar ervan wordt overhandigd aan de in Amstelveen wonende Ronny Naftaniël, directeur van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). Hij vertegenwoordigt MiniCidi, een organisatie voor informatie over Israëlisch jeugdwerk. De auteur neemt allerlei spullen uit Israël mee, waar zij als archeologe heeft gewerkt en door grotten en tunnels kroop. ‘Het geheimvan de gouden ster’ is een kinderboek dat zich 2967 jaar geleden afspeelde in Israël. Avia en Maor moeten een gouden schat bij de zoon van de koning afleveren. Het verhaal is gebaseerd op oude joodse legendes over de ster van David.

Lees ook:Kampioen goochelaar in Poppentheater
Lees ook:Tunneltjes nu veiliger, vinden Amstelveners
Lees ook:Derde veiligheidsster voor jubilerende Groenhof
Lees ook:Israelische burgemeesters in Amstelveen
Lees ook:Derde ster voor winkelcentrum Waardhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.