Nu ook maandelijks gratis stand-up comedians in P60 café

Naast de reguliere programmering van concerten, workshops en dansnachten kan men van 28 april af elke laatste donderdag van de maand ook voor het gratis Comedy Café! terecht in P60.   Dan treden daar telkens drie stand-up comedians voor een breed publiek op. Komende donderdag, dus tijdens de eerste editie, zijn de cabaretiers met grappen en oneliners: Ted Griffioen, Chris van der Ende en gastheer en MC Cristian Pielich. Het café van het poppodium wordt er sfeervol voor ingericht, belooft de directie, en de bar is open voor een drankje. Comedy Café begint om 20.30 uur en van 20:00 uur af is er Happy Hour voor de barbezoekers. De tweede editie ervan is gepland op donderdag 26 mei, met Adam Fields, Thomas Smith en MC Fabian Franciscus.Chris van der Ende is geboren in Brazilië, geadopteerd door Nederlandse pleegouders en opgegroeid de glazen stad van het Westland. Naast simultaandammen tegen zichzelf, vult hij zijn dagen met TV (TV West), radio (FunX) en stand-up comedy. In 2004 won hij zowel de jury- als de Publiekprijs van de Culture Comedy Award. Ted Griffioen is geboren en getogen in Zoeterwoude en won in 2003 de 3e prijs bij de Comedy School, een stand-up wedstrijd voor jong talent. In 2004 haalde hij de halve finale van het Leids Cabaret Festival. In hetzelfde jaar won hij in een vol Luxor in Rotterdam de publieksprijs van Cameretten. Sindsdien speelt hij in theaters door het land en doet hij optredens bij Playground Comedy.  

Volgende maand komen Londenaar Adam Fields, de gastheer die de avond full swing geeft, Thomas Smith, eveneens een Brit en vooral actief in Vlaanderen en Nederland en MC Fabian Franciscus, die in 2010 de juryprijs van de Comedy Slam 2010 won.

Lees ook:Oudejaars stand-up Wilko Terwijn in Schouwburg
Lees ook:Comedy Night met o.a. Tim Ward en Steven Stol in P60
Lees ook:Veel cabaret in schouwburg in December
Lees ook:‘Adam en Eva’ in de Kruiskerk
Lees ook:Themadienst over ‘Franciscus van Assisi’ in Westwijk

Eén reactie op “Nu ook maandelijks gratis stand-up comedians in P60 café

  1. Cristian Pielich

    Zo dat is alweer een tijdje geleden. Ik was die avond de MC en heb erg genoten van de avond. Ondanks de matige opkomst. P60 nog steeds een hart van cultuur in Amstelveen wat mij betreft.

    Cristian

    http://www.playgroundcomedy.nl

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.