Levie en twee ex-wethouders openen golfcentrum

John Levie

Sport- en cultuurwethouder John Levie open samen met twee van zijn voorgangers – Remco Pols en Rien Alink – donderdag (15 september)  golfcentrum Amsteldijk in de Bovenkerkerpolder officieel openen. Alle drie waren zij in de loop der jaren bij de voorbereidingen en het juridische gevecht betrokken. De openingshandeling vindt plaats tijdens een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Zondag (18 september) is er een open dag, waarop men een jaarkaart voor het trainingscentrum kan aanschaffen. Van maandag af kan men er dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur golfen. Voor het trainingscentrum is ook een maandabonnement af te sluiten. Ger en Tineke Loogman, die zeven jaar juridische strijd en voorbereiding achter de rug hebben, zeggen de opening als een mijlpaal in hun leven te ervaren.

Rien Alink

Helemaal klaar is Amsteldijk trouwens nog niet. Drie van de negen ‘Werelden van Golf’ zijn gereed voor gebruik, binnenkort volgen er nog twee. Er zijn abonnementen verkrijgbaar om onbeperkt te kunnen golfen op de 9 Werelden van Golf. De abonnementen omvatten, naast de toegang, het gratis gebruik van golfballen en het onbeperkt spelen op de 9 holes Par 3 baan. Als alle negen holes gereed zijn, is het tarief € 29,00 per maand. Het komende halfjaar wordt stapsgewijs naar dit tarief toegewerkt. Wie deze maand al  een jaarabonnement afsluit, mag tot het einde van het jaar kosteloos gebruik maken van alle gereedgekomen onderdelen van de 9 Werelden van Golf. Voor januari en

Remco Pols

februari betaalt men respectievelijk € 10,00 en € 20,00 en van maart af  € 29,00 per maand. Van deze jaarkaarten wordt slechts een beperkt aantal van 300 stuks uitgegeven. De ingebruikname van de grote 9 holes golfbaan met A-status zal naar verwachting in het voorjaar van 2012 plaatsvinden. Alle 800 mensen die ondertussen zijn aangemeld als kandidaat voor de spelersclub ontvangen deze week het volledige informatiepakket.

Lees ook:Ondernemers pioniers bij golfcentrum
Lees ook:Golfcentrum begint al groen te worden
Lees ook:Nog vrijwilligers nodig voor benefit Park Golf tournooi
Lees ook:‘Zomerborrel’ van OA
Lees ook:Opnieuw plan voor golfcentrum

12 reacties op “Levie en twee ex-wethouders openen golfcentrum

 1. frank

  Wat hebben we toch de belangen van de bevolking behartigd. Mag ik nu even een teiltje. Bah.

    /   Beantwoorden  / 
 2. dro

  ik heb nog wel wat lakens voor je, uitgedeeld door die wethouders..

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jan Demming

  Denk je aan één teiltje genoeg te hebben, Frank?

    /   Beantwoorden  / 
  1. frank

   Nou je het zegt.

     /   Beantwoorden  / 
 4. peter

  Ik wens Ger en Tineke Loogman veel succes met hun prachtig golfcentrum. Uiteindelijk heeft het recht en veel doorzettingsvermogen de milieu maffia in het zand laten bijten.
  Hopelijk komen er nog veel meer van dit soort projecten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. dro

   bv. in het A’damse Bos—-grond is toch van A’veen—een groot pretpark………..

     /   Beantwoorden  / 
 5. Jan Demming

  Peter, gaat het volgens jou om maffiapraktijken als mensen proberen zaken tegen te houden die het milieu en de leefbaarheid schade toebrengen? ‘t Is maar dat ik het weet!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Jan Demming

  Bedoelde je in jouw bijdrage overigens niet: “het GELD en veel doorzettingsvermogen” etc?

    /   Beantwoorden  / 
  1. peter

   het GELD? Dus de rechtbank Amsterdam zou dan omgekocht zijn? Lijkt me dat eerlijke ondernemers zich niet bezig houden met dat soort fratsen, is meer een linkse hobby (vriendjes politiek en hier en daar wat subsidies uitdelen)

     /   Beantwoorden  / 
 7. Jan Demming

  Omkopen wil ik niet zeggen, maar lobbyen is ook een vak apart!
  Hoe zou het nou toch komen dat ik al het idee had dat je uit rechtse hoek kwam? Golf ze!

    /   Beantwoorden  / 
 8. bob

  Waarom hebben ze oud-wethouder Requin niet uitgenodigd???

    /   Beantwoorden  / 
 9. frank

  Het valt wel op, dat de huidige prominente wethouders Koops & Raat zich niet voor het (golf)karretje van Loogman hebben laten vangen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.