Aanleg golfbaan gaat ondanks winterweer onverdroten door

Sneeuw en vorst kunnen de voortgang van de golfbaanaanleg in de Bovenkerkerpolder niet tegenhouden. Ondanks het strenge winterweer gaan de werkzaamheden voor het realiseren van Golfcentrum Amsteldijk nog gewoon door. Het laatste halfjaar zijn er 4500 vrachtwagens vol grond aangevoerd voor de noodzakelijke verhogingen. Nadat de rechter uitsprak dat de aanleg niet kon worden tegengehouden kan tekenden eigenaar Loogman Vastgoed en Heijmans Sport en Groen een geüpdate opdracht. Initiatiefnemers Ger en Tineke Loogman kregen na ruim een jaar vertraging de lichten voor hun plannen op groen. Heijmans gaat in ijltempo door met de bouw van de golfbaan. streeft Loogman  er naar voor het najaar van 2011 het werk te hebben afgerond. In overleg met golfbaan architect Alan Rijks wordt het basisplan op kleine onderdelen aangepast en verbeterd. In het voorjaar van 2012 kan naar verwachting het hele complex in gebruik worden genomen.

Lees ook:Uitspraak beroep tegen golfbaan uitgesteld, aanleg gaat door
Lees ook:Loogman gaat door met investeren in voorbereiding golfbaan
Lees ook:‘VROM blijft procederen tegen golfbaan’
Lees ook:Loogman: ‘golfbaan komt er zeker’
Lees ook:Voorzieningenrechter twijfelt over opschorten aanleg golfbaan

6 reacties op “Aanleg golfbaan gaat ondanks winterweer onverdroten door

 1. Jan Demming

  Loogman kan weliswaar doorgaan met z’n bouwwerkzaamheden, maar er is nog geen reden voor een groot feest. Hij kan namelijk nog steeds geen gebruik maken van de door de gemeente Amstelveen aan hem verstrekte bouwvergunningen. Die zaak komt naar verwachting in januari voor de rechter. Tot die tijd houden de tegenstanders van de golfbaan zich vast aan de laatste strohalm.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ronald Pino

  Wat is de laatste strohalm waard tegenover het (on)recht van de sterkste?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jan Demming

  Tegen beter weten blijft dat kleine sprankje hoop overeind staan dat het recht en de redelijkheid uiteindelijk zal zegevieren. Mogelijk is het ijdele hoop, want tegen geld en macht zijn maar weinigen opgewassen. Alleen zij, die nóg meer geld en macht hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Roberto2010

  Als we ons geloof in het recht verliezen dan pas hebben we echt alles verloren. Hou vol Jan Demming en RP. Zij die volhouden zijn sterker dan het het geld.

    /   Beantwoorden  / 
 5. bakker bik

  Ik wil een mollenkwekerij oprichten om het resultaat daarvan los te laten in het Teletubbylandschap van de hr. Loogman. Daarnaast geef ik toestemming dat motorcrossclub 1 keer per week mag oefenen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Roberto2010

  Laten we botje bij botje doen en motorrijders die over het terrein crossen hun benzinekosten en hun ‘apres ski’ vergoeden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.