Aanleg golfbaan op nieuwe site te volgen

Op een nieuwe website van Ger en Tineke Loogman, die een golfbaan aanleggen in de Bovenkerkerpolder, zijn de werkzaamheden daarvoor te volgen. De site werd tegelijk in gebruik genomen met de onthulling van de nieuwe naam ‘Golfcentrum Amsteldijk. De site is gestart onder de naam www.amsteldijk.nl. De oude ‘www.golfodrome.nl’ wordt binnenkort opgeheven. Op de nieuwe website zijn de laatste berichten over de aanleg te lezen en is een 3D presentatie te zien van onder meer het geplande oefencentrum en het clubhuis. Er staat volgens Loogman de komende weken veel te gebeuren. En het is allemaal op de site te volgen. Loogman en zijn vrouw willen binnenkort ook weer een informatiebijeenkomst organiseren. “Wij hechten er namelijk zeer veel waarde aan dat iedereen op de juiste manier wordt geïnformeerd. Daarmee willen we voorkomen dat allerlei wild west verhalen de ronde gaan doen,” zegt Loogman. Het gaat er hem vooral om “onduidelijkheden bij bewoners en andere betrokkenen weg te nemen.” Het paar zegt op het ogenblik al veel verzoeken om informatie van golfers te krijgen. Ook die kunnen op te houden bijeenkomst terecht. Om meer te weten te komen over de planning, mogelijk lidmaatschap, het eventuele bestaan van een wachtlijst, tarieven enzovoort.  Volgende week denkt Loogman een datum en locatie voor de bijeenkomst te kunnen noemen.

Lees ook:Website gemeente in top 50 overheden
Lees ook:Website brengt notoire winkelovervallers in kaart
Lees ook:Eigenaar golfcentrum wil nu ontsluiting via Amsteldijk
Lees ook:Nieuwe website van de gemeente
Lees ook:Golfcentrum blijft toch bij bestreden toegang over A3-tracé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.