‘B&W willen dossier golfcentrum sluiten’

Stichting Bovenkerkerpolder Natuurlijk beschouwt de brief van B&W aan Gedeputeerde Staten van Noord-Holland over de golfbaanplannen als een sluiting van het dossier. De brief wekte de indruk dat het college wilde blijven strijden voor het golfcentrum, hoewel de meerderheid van Provinciale Staten er tegen is. Volgens de stichting willen B&W alleen maar tegen Loogman Vastgoed, initiatiefnemer voor het golfcentrum, kunnen zeggen alles uit de kast te hebben gehaald om de plannen te redden. Zij hebben GS opnieuw gevraagd of de verklaring van geen bezwaar voor wijziging van het bestemmingsplan nog komt. Dat zit er niet in. PS hebben bij een herziening van een streekplan uitgesproken dat daarin geen ruimte moet zijn, zoals voorgesteld, voor een golfcentrum.

 

Volgens de stichting staat haar telefoon roodgloeiend na het bekend worden van de brief van B&W aan de provincie. Er zou bij velen grote onrust zijn ontstaan over het bericht dat de gemeente alsnog heeft aangedrongen op toestemming voor de komst van het golfcentrum.
"Als blijkt dat de brief van de gemeente daadwerkelijk bedoeld is om de golfbaan te realiseren, zullen wij de onderste steen bovenhalen. Dat moge duidelijk zijn. Wat ons betreft kunt u vannacht dus rustig gaan slapen," aldus secretaris Stroobrants van de stichting.

 

Lees ook:Loogman blijft strijden voor golfcentrum
Lees ook:B&W blijven strijden voor golfcentrum
Lees ook:Open dag golfcentrum gaat niet door
Lees ook:Provinciale Staten tegen golfbaan in polder
Lees ook:Loogman teleurgesteld in B&W over afhaken golfbaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.