Ook Staatsbosbeheer tegen golfcentrum

Ook Staatsbosbeheer is tegen een golfcentrum en woningbouw in de Bovenkerkerpolder en heeft zich aangesloten bij de zienswijze van Mileudefensie op een door Gedeputeerde Staten (GS) van Noord-Holland voorgestelde wijziging van het Streekplan Noord-Holland Zuid. Daar zijn ruim tweehonderd bezwaarschriften tegen ingebracht. Op 6 september kunnen de indieners inspreken tijdens een bijeenkomst in het Dorint Hotel op Schophol-Oost van 13.30 tot 21.30 uur (middag- en avondsessie).

 

Staatsbosbeheer weiger ook een eerder wel toegezende grondruil, waardoor de plannen voor het golfcentrum in elk geval moeten worden aangepast. 

Verwacht wordt dat het een probleem wordt alle kandidaat insprekers aan het woord te laten. Toch vertrouwt de actiegroep Golfodrama er op dat de provincie iedereen een faire kans geeft. Volgens het comité heeft het de laatste maanden ‘hartverwarmende' reacties gekregen van natuur- en milieuorganisaties, buurgemeenten, particulieren en actiegroepen. Daar staat tegenover dat en ook een van 700 handtekeningen voorziene steunbetuiging voor het golfcentrum kwam. Die kwam overigens formeel een dag te laat binnen en werd officieel overhandigd aan gedeputeerde Hooijmaijers, maar mag ondanks de overschrijding van de termijn toch door een inspreker worden toegelicht op 6 september. De coalitie in de gemeenteraad blijft voorstander van de komst van het golfcentrum.
Actiecomité regelt voor belangstellenden 's avonds busvervoer naar de inspreeksessie. Dan houdt het comite er ook een informatiemarkt. Aanmelden via: [email protected]. Dorint is ook bereikbaar met bis 199.

Lees ook:Ook ANWB, Staatsbosbeheer en milieuorganisaties in verzet tegen golfcentrum
Lees ook:B&W blijven strijden voor golfcentrum
Lees ook:KInderen tekenen tegen golfcentrum
Lees ook:Loogman blijft strijden voor golfcentrum
Lees ook:‘B&W willen dossier golfcentrum sluiten’

8 reacties op “Ook Staatsbosbeheer tegen golfcentrum

 1. Leukste thuis

  Schophol? Een freudiaanse verspreking misschien?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Leukste thuis

  Schophol? Een freudiaanse verspreking misschien?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hans van der Liet

  Meneer Bos is nooit te beroerd om een foutje toe te geven (gelukkig maar, want bij zijn fouten-ratio heeft hij daar ook bijna een dagtaak aan). Dus we wachten weer geduldig op de excuses.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hans van der Liet

  Meneer Bos is nooit te beroerd om een foutje toe te geven (gelukkig maar, want bij zijn fouten-ratio heeft hij daar ook bijna een dagtaak aan). Dus we wachten weer geduldig op de excuses.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Johan Th. Bos

  In andere media, zoals de lokale kranten, leest u natuurlijk nooit een typefout. Die leest u waarschijnlijk helemaal niet, want dan zou u daarin de Chinareis van Groot op zijn gevallen voordat u mij verweet dat ik die ten onrechte aankondigde. Overigens neem ik het de collega’s niet kwalijk dat er wel eens een spelfoutje voorkomt: zij werken allemaal onder hoge druk en hebben evident meer te doen dan iemand die in tijd van zijn werkgever uitvoerig op elk lettertje van sites als deze kan reageren. Misschien is uw werkdruk op de Antillen nog een paar tandjes lager…

    /   Beantwoorden  / 
 6. Johan Th. Bos

  In andere media, zoals de lokale kranten, leest u natuurlijk nooit een typefout. Die leest u waarschijnlijk helemaal niet, want dan zou u daarin de Chinareis van Groot op zijn gevallen voordat u mij verweet dat ik die ten onrechte aankondigde. Overigens neem ik het de collega’s niet kwalijk dat er wel eens een spelfoutje voorkomt: zij werken allemaal onder hoge druk en hebben evident meer te doen dan iemand die in tijd van zijn werkgever uitvoerig op elk lettertje van sites als deze kan reageren. Misschien is uw werkdruk op de Antillen nog een paar tandjes lager…

    /   Beantwoorden  / 
 7. Hans van der Liet

  Wat een post-koloniale opvatting houdt u er op na, foei! Nu suggereert u dus dat onze Rijksgenoten minder hard werken!

  Een keer een typfoutje maken kan voorkomen, maar het bijzondere is dat u bijna nooit een stukje aflevert waar geen enkele fout in zit. Er schuilt een beetje een sloddervos in u.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Hans van der Liet

  Wat een post-koloniale opvatting houdt u er op na, foei! Nu suggereert u dus dat onze Rijksgenoten minder hard werken!

  Een keer een typfoutje maken kan voorkomen, maar het bijzondere is dat u bijna nooit een stukje aflevert waar geen enkele fout in zit. Er schuilt een beetje een sloddervos in u.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.