Ook ‘Beschermers Amstelland’ tegen golfcentrum

Golfcentrum Golfodrome noch woningbouw moet er komen in de Bovenkerkerpolder. Bij de tegenstanders daarvan heeft ook Stichting Beschermers Amstelland zich aangesloten. Zij tekende bezwaar aan bij de provincie tegen herziening van het Streekplan, waardoor beide mogelijk zouden worden, en wil dat de polder open, stil agrarisch gebied blijft. Volgens haar staan de plannen voor een golfcentrum en (mogelijke) woningbouw haaks op eerder door zowel de provincie als de Amstelland gemeenten – inclusief Amstelveen – ontwikkeld beleid.

Lees ook:‘Bovenkerkerpolder meest bedreigd in Amstelland’
Lees ook:Groengebied tegen golfbaan in polder
Lees ook:Ook Staatsbosbeheer tegen golfcentrum
Lees ook:Golfbaan mogelijk naar Middelpolder
Lees ook:Open dag golfcentrum gaat niet door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.