Ook gemeentelijk logo misbruikt voor golfcentrum

Na de Commissie M.e.r. verwijt nu ook de gemeente Loogman Vastgoed BV dat die misbruik van haar naam (Gemeente Amstelveen) en logo heeft gemaakt. Loogman wil een golfcentrum in de Bovenkerkerpolder stichten en heeft in promotionele publicaties daarover beide logo's gebruikt. Zowel Commissie M.e.r. als gemeente vindt dat de indruk workt dat zij medeverantwoortdelijk is voor de inhoud van die publicatie.

In "Golfcentrum in Amstelveen, de feiten op een rij" is volgens de commissie zeer selectief uit een rapport van haar geciteerd. Zij werd er overigens op het logogebruik door Loogman geattendeerd door de Stichting Bovenkerkerpolder Natuurlijk. Dat toont volgens de initiatiefnemer voor de golfbaan aan dat de tegenstanders van het project álles aangrijpen in hun strijd. Volgens hem strijden zij op een heel laag niveau. Wat niet wegneemt dat gemeente en mer-commissie het gebruik van hun logo's kennelijk belangrijk genoeg vinden om het publiekelijk tegen te ageren.

De gemeente heeft Loogman Vastgoed B.V. verzocht naam en logo van de stukken te verwijderen en deze voortaan alleen in overleg en met instemming van de gemeente te gebruiken.

Voor de bouwvergunning voor het golfcentrum is er nu een inspraakperiode, tot en met 4 juli 2007. Dinsdag 3 juli is er van 17.30 tot 20.00 uur een informatieavond in het raadhuis. Alle stukken over het golfcentrum liggen ook in het raadhuis ook bij de balie Bouwen ter inzage, evenals in de Bibliotheek aan het Stadsplein.

 

Lees ook:‘Golfodrome misbruikt naam commissie mer’
Lees ook:Verzet tegen Golfodrome in Vroege Vogels
Lees ook:Uitspraak beroep tegen golfbaan uitgesteld, aanleg gaat door
Lees ook:Loogman blijft strijden voor golfcentrum
Lees ook:Open dag golfcentrum gaat niet door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.