Info-meeting over gevolgen voor ondernemers van A9-tunnel

De Vereniging Amstelveense Detailhandelsondernemingen (VAD) houdt maandag 17 november een voorlichtingsavond voor ondernemers.over de overkapping van de A9. De bijeenkomst, waarin economiewethouder Groot spreekt, vindt plaats in het KPMG gebouw. Groot belicht de bereikbaarheid, overlast en kansen voor de ondernemers. Respectievelijk tijdens en na de werkzaamheden. Hert KPMG gebouw ligt aan de Burgemeester Reinderslaan 10. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. Van 18.15 uur af is er inloop met broodjes. Wie de bijeenkomst wil bijwonen, kan zich aanmelden bij de
VAD: [email protected]

Lees ook:VAD houdt bijeenkomst over online winkelen
Lees ook:CDA wil gratis weekendparkeren terug bij KPMG
Lees ook:Debat over landbouw met D66-Kamerlid
Lees ook:Debat over koopzondag op jaarvergadering VAD
Lees ook:Weer lokale klimaattop over duurzaam ondernemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.