Jaarlijks diner Wapenbroeders

De Amstellandse wapenbroeders en -zusters hebben weer hun jaarlijkse etentje gehad. Onder het motto ‘Vrede en Vrijheid’ waren zij dinsdag (12 december) daartoe bijeen in chinees restaurant Ho-Fa aan het Hueseplein, samen met bestuursleden van de lokale organisatie die de 4 en 5 mei herdenking regelt en die van de herdenking in augustus nij Indië-herdenking.

Magen vullen is OK, vinden de wapenbroeders, maar “harten met vreugde vullen door elkaar beter te leren kennen is prima”, filosoferen zij verder.

De diner werd georganiseerd door de Bond van Wapenbroeders afdeling Amstelland. Die houdt een Nieuwjaarsreceptie op dinsdag 9 januari (19.00 uur) in wijkcentrum De Bolder bij Groenhof. Meer informatie: http://www.bondvanwapenbroeders.nl/afdeling-amstelland.html

 

 

Lees ook:Burgemeester bij Wapenbroeders
Lees ook:Diners van wapenbroeders…
Lees ook:Kerst bij Bond van Wapenbroeders
Lees ook:Erepenning voor Willem van Lith
Lees ook:Forse opkomst Indië-herdenking ondanks slecht weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.