SP blijft doorvragen over sloop woningen Oude Dorp

De SP begrijpt er niets meer van. Op vragen van die partij in Provinciale Staten aan GS werd geantwoord dat voor de overkapping van de A9 sloop van woningen in het Oude Dorp onvermijdelijk is. Niet waar, reageerde later wethouder Pols. Sloop is volgens hem niet nodig en GS hadden zich op onjuiste informatie van Rijkswaterstaat gebaseerd.  Probleem leek opgelost, maar daat legt de SP zch niet bij neer. Die wil nu weten hoe het verschil van inzicht kon ontstaan (hoewel Pols dat al leek te hebben aangegeven). Ook wil de fractie in PS weten of de provincie de gemeente gaat dwingen mee te werken als er toch moet worden gesloopt. Zelf is zij  tegenstander van opofferen van huizen voor een weg.

Lees ook:Pols: Geen kaalslag Oude Dorp voor A9-tunnel
Lees ook:SP vraagt opheldering over sloop seniorenwoningen
Lees ook:Gemeente ‘overvallen’ door woningbouw in polder in streekplan
Lees ook:PvdA vindt smalle coalitie ‘onverantwoord’
Lees ook:ChristenUnie pleit voor behoud Annakerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.