Voorlichting Prikkelbare Darm en lastige maag

Susanne Hepp

Woensdagavond 24 januari (19.30 uur) is er in Ziekenhuis Amstelland  een voorlichtingsavond over het Prikkelbare Darm Syndroom. Die wordt samen georganiseerd met de PDS Belangenvereniging.

Naar schatting heeft één op de tien Nederlanders last van maag- en darmklachten zonder dat de dokter daarvoor een oorzaak kan vinden. Heel wat mensen blijven met dit Prikkelbare Darm Syndroom gefrustreerd rondlopen, terwijl er wel manieren zijn om er minder last van te hebben.

Tijdens deze voorlichtingsavond vertelt MDL-arts Suzanne Hepp over de aandoening Prikkelbare Darm Syndroom en de behandelmethoden. Diëtist Annet de Vries vertelt hoe voeding een bijdrage kan leveren aan het beheersen van PDS. Daarnaast zal Ron Hersbach de lezing inleiden en vertellen waar de PDS Belangenvereniging voor staat. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Ook is er een kleine informatiemarkt.

De voorlichtingsavond begint is om 21.30 uur afgelopen. Vanaf 18.45 uur is er inloop met koffie en thee. De bijeenkomst vindt plaats in Ontmoetingsruimte 1 en 2 in Ziekenhuis Amstelland aan de Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM Amstelveen.

Aanmelden

De informatieavond is voor PDS-patiënten en andere geïnteresseerden. Aanmelden kan via de website van Ziekenhuis Amstelland: www.ziekenhuisamstelland.nl/nl/patienten/voorlichting/voorlichtingsbijeenkomsten/voorlichtingsavond-prikkelbare- darm-syndroom

 

Lees ook:Informatie over Prikkelbare Darm
Lees ook:Info over darmkanker
Lees ook:Voorlichtingsweek Zorg & Welzijn in ziekenhuis
Lees ook:Informatiemeeting over apneu
Lees ook:Informatieve avond over borstkanker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.