Zonnehuis zoekt sponsors en vrijwilligers

Sponsors en vrijwilligers zoekt het Zonnehuis. Dat bleek tijdens een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA), vrijdag in restaurant Kronenburg. Daar sprak een vrijwilligster namens het Zonnehuis, dat volgens OA-directeur Darshan van Egmond een van de nieuwe leden van de vereniging is.

Het gaat het tehuis vooral om hulp aan demente ouderen. Die worden onder meer bereikt door professionele clowns, maar die passen niet in het budget. Er komt financiële ondersteuning van de gemeente, maar om de zaak te kunnen voortzetten zijn ook sponsors nodig. Op de zogenoemde ‘zeepkist’ van de OA deed de vertegenwoordigster van de Zonnehuisgroep Amstelland een beroep op de aanwezige ondernemers. “Opdat zij iets doen voor de ouderen.”

 

Lees ook:Transferafdeling tussen zieken- en zonnehuis
Lees ook:‘Oefen scootmobiel’ voor Zonnehuis
Lees ook:Tweede Sociaal Afhaalpunt in AV
Lees ook:Belevenistafels in Zonnehuis
Lees ook:Dag voor vrijwilligers en nieuwe bus voor Zontax

3 reacties op “Zonnehuis zoekt sponsors en vrijwilligers

 1. Frank Bikker

  Verpleegtehuizen vallen niet onder de gemeente, maar het vreemde is dat de bewoners wel Amstelveners zijn.
  Aan de andere kant zou het heel goed zijn om het binnengekomen geld voor de zorg wel al vast te oormerken, al is het maar voor toekomstig beleid op dit vlak.
  Om het in de algemene reserve te stoppen is ronduit misdadig, want dan kan dit geld gebruikt worden voor de politieke hobby’s van de gemeenteraad.
  Op zichzelf is het natuurlijk super-de-luxe als ondernemers iets over hebben voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, zolang er maar geen geur van bedeling om begint te hangen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rotary-vriendje

   Geld en belangen, dat zijn moeilijk te ontwarren zaken.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.