Hospice aan Laan van de Helende Meesters

Naar een pakkende naam wordt nog gezocht, maar voorlopig wordt gewerkt als Hospice Amstelland. Suggesties voor een nieuwe naam kan men tot 1 juni inzenden: [email protected] In januari krijgt Amstelveen zijn eerste hospice. Het wordt geopend aan de Laan van de Helende Meesters 472, waar nu hard wordt gewerkt aan een tehuis voor terminaal zieken.

Het is de bedoeling dat die in de laatste fase van hun leven in een huiselijke sfeer medische en andere zorg krijgen. Op dit moment zijn terminaal zieken verplicht naar een hospice buiten Amstelveen te gaan, als zij niet thuis kunnen worden verzorgd.

Behalve naar een goede naam zijn initiatiefnemers Peter Verhoeven, Rob Nielen en Ted Janssen op zoek naar donateurs en vrijwilligers. Volgens hen is de vraag naar een hospice nu groter dan ooit in de regio. Er zijn wel investeerders gevonden, maar ok de zaak draaiende te houden, zijn donateurs nodig. Net als trouwens vrijwilligers.

Tijdens de talkshow BV Amstelveen in het Grand Café ‘Oude Dorp’ aan de Dorpsstraat wordt de nieuwe naam op maandag 26 juni bekend gemaakt. Zie ook: www.hospiceamstelland.nl

 

Lees ook:Hospice heet Amsteloever
Lees ook:Gemeente betaalt 10 mille voor hospice Ouderkerk
Lees ook:Hospice toch niet begin 2018 open
Lees ook:Gemeente betaalt verblijf in Joods hospice
Lees ook:Donna Lynton maandag bij artiestenclub

2 reacties op “Hospice aan Laan van de Helende Meesters

 1. P.P.M. de Wilde

  Mij lijkt een geschikte naam:

  “AMSTELRUST”

    /   Beantwoorden  / 
 2. Irma

  Wat gebeurt er met de huidige bewoners?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.