Informatie over spataderen

Dinsdag 19 april (19.30 uur) is er bij Ziekenhuis Amstelland een informatieavond over spataderen. Die is voor iedereen toegankelijk.

Het vaatteam in het ziekenhuis is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Tijdens de avond vertelt het uitgebreid over de drie technieken die worden toegepast in Ziekenhuis Amstelland voor de behandeling van grote spataders: Lasertechniek (EVLT),  VNUS Closure en Clarivein: Een nieuwe en bijna pijnloze behandeling met goede resultaten.

“Tijdens de eerste afspraak maken we een echo van de benen waardoor we weten wáár de spatader zich precies bevindt,” vertelt (vaat) chirurg Ariën Stigter. “Daarna vragen we uitgebreid naar de klachten en kijken we naar de uiterlijke kenmerken van de benen. Na ongeveer 1,5 uur weten we welke behandeling het beste past bij de patiënt en dat bespreken we met elkaar.”

Tijdens de informatieavond kan men men zich al goed laten informeren over de mogelijkheden die er zijn, als men binnenkort naar een spreekuur moet.

Inloop is om 19.00 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in de ontmoetingsruimte van het  ziekenhuis.

Er is vanaf 20.15 de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De avond is overigens geen vervanging van het persoonlijke spreekuur met de (vaat)chirurg en persoonlijke situaties kunnen niet worden besproken. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze bijeenkomst op de website van Ziekenhuis Amstelland.

 

 

 

Lees ook:Informatieavond over hart- en vaatziekten
Lees ook:Bijeenkomst over ouderengeneeskunde
Lees ook:Voorlichtingsbijeenkomst in ziekenhuis over snurken
Lees ook:Voorlichting over snurken in ziekenhuis
Lees ook:Informatie over oorsuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.